Nashi peer | biet | miso
Tokaji Royal – Late harvest – Hungary
Crème van pompoen | rode biet | aardappelkroketten | wild jus
Chateau Peymouton – Grand cru – Saint-Emilion, France
Créme van pastinaak | wintergarnituur | Wildeman peer | veenbeskroketten
Chateau Peymouton – Grand cru – Saint-Emilion, France
Witlof | knolselder | bospaddestoelen | aardappelkroketten
Esk Valley Estate - Pinot Noir - New Zealand
Parmezaanse kaas | rauwe ham | crème van amandelen | croutons
Esk Valley Estate - Pinot Noir - New Zealand
Paprika-escabèche | zure room | zalm eitjes | goha cress
Cecilia Beretta - Pinot Grigio - Italy
Buffel mozzarella | rucola | pijnboompit | granaatappel
Esk Valley Estate - Pinot Noir - New Zealand
Kalfsnieren | kalfsjus met Tierenteyn mosterd | spruiten | crème van paarse wortel | Parijse aardappel
Chateau Peymouton – Grand cru – Saint-Emilion, France
Peterselie crumble | gepekelde rode ui | groene kruidenpuree | romige bisque
The Bernard Series - Chenin Blanc - South Africa
Casa Silva - Los Lingues - Carmernère - Chile
Crumble van witte chocolade | yuzu gel | zeste van sinaasappel
Rood fruit | balsamico | vanille-ijs
Citroen | gefrituurde peterselie | groene kruiden mayonaise | 2 stuks
Pouilly-Fumé - Clos de Criots - France
Parmezaanse kaas | rucola | cherrytomaat | balsamico
Esk Valley Estate - Pinot Noir - New Zealand
Oesters uit het Grevelingenmeer | chili | soja | oesterbrood | oosterse vinaigrette | 6 stuks
Champagne Pommery - Brut Royal
Oesters uit het Grevelingenmeer | spinazie | gruyère kaas | hollandaise saus | 5 stuks
Pouilly-Fumé - Clos de Criots - France
Soja | sesam | koriander | chili | lente-ui | radijs | zeewier tempura crackers | ponzu gel
A Paco & Lola N°12 - Albarinõ - Spain
Coquilles | zalm kaviaar | ponzu saus
A paco & Lola N°12 - Albarinõ - Spain
Naanbrood | gemarineerde biet | Za’atar kruiden | labneh
Esk valley Estate - Pinot Noir - New Zealand
Kokosmelk | gember | chili olie
Cecilia Beretta | Pinot Grigio - Italy
Gegrilde kip | Romeinse sla | croutons | ei | Parmezaanse kaas | ansjovisdressing
Pouilly-Fumé - Clos de Criots - France
Courgette | cherry tomaat | zwarte inkt pasta | kruidenboter | schaaldieren jus | 2 stuks
Cecilia Beretta - Pinot Grigio - Italy
Bospaddestoelen | spinazie | truffelcrème | Parmezaanse kaassaus
Esk valley Estate - Pinot Noir - New Zealand
Hoisin | chili | koriander | pindanoten | couscous
Esk valley Estate - Pinot Noir - New Zealand
Grijze garnalen | champignons | tomaat | peterselie 45 witte wijnsaus | keuze uit: frieten of aardappelpuree
The Bernard Series - Chenin Blanc - South Africa
Knolseldercrème | grijze garnalen | miso | beurre blanc saus
The Bernard Series - Chenin Blanc - South Africa
Kropsla | focaccia | rauw ei | kappertjes | frieten
Esk Valley Estate - Pinot Noir - New Zealand
Rundsvlees | abdijbier | Gentse mosterd | Luikse stroop | gemengde sla | frieten
Casa Silva - Los Lingues - Carmernère - Chile
Black Angus burger | zacht broodje | tomaat | sla | spek | gebakken ei | kaas | trufflemayonaise | frieten
Sonsierra Reserva - Tempranillo - Spain
Ui | champignons | citroen | peterselie | gemengde sla | kruidenboter | frieten
Esk Valley Estate - Pinot Noir - New Zealand
Groene olijven | gezouten citroen | seizoensgroenten | couscous
Casa Silva - Los Lingues - Carmernère - Chile
Kropsla met sjalotdressing
Keuze uit:
Saus: bearnaise | peper | champignon | kruidenboter
Aardappel: frieten | aardappelkroketten | aardappelpuree
Chateau Peymouton - Grand cru - Saint-Emilion, France
Gebakken foie gras | bordelaise saus |
Keuze uit: frieten of aardappelkroketten
Chateau Peymouton - Grand cru - Saint-Emilion, France
Bearnaise emulsie | Gentse strop saus | kropsla met sjalotdressing
Keuze uit: frieten of aardappelkroketten
Chateau Peymouton - Grand cru - Saint-Emilion, France
Pistache | witte chocolade Callebaut
Vanille-roomijs | chocolade crumble | sponge cake & cremeux van chocolade en hazelnoot
Slagroom
Gezouten karamel roomijs
Handgesneden fruit | crumble | fruitcoulis
Vanille-roomijs
Slagroom
Gemengde selectie van 3 handgemaakte pralines
Assortiment lokale kazen van "Het Hinkelspel" | vijgenbrood | rozijnenchutney
Madeira - Selection Nr. 3 - France