Van maandag tot vrijdag wisselende lunchsuggestie
Zuurdesemtoast
Champignons | spinazie | gruyère kaas
Dubbele krokante zuurdesemtoast | schouderham | jonge kaas | gemengde salade | 2 stuks
Dubbele krokante zuurdesemtoast | schouderham | jonge kaas | gemengde salade | gebakken spiegeleieren | 2 stuks
Gegrilde kip | cheddar kaas | tomaat | ei | ijsbergsla | spek | mosterdmayonaise | frieten
Cecilia Beretta - Pinot Grigio - Italy
Gepocheerd ei | gebakken paddenstoel | hollandaise saus
Esk Valley Estate - Pinot noir - New Zealand
Aziatische buikspek | gebakken ui | kimchi | Tonkatsu saus | 2 stuks
Sonsierra Reserva - Tempranillo - Spain
Citroen | gefrituurde peterselie | groene kruiden 21 mayonaise | 2 stuks
Pouilly-Fumé - Clos de Criots - France
Romeinse salade | cremeux van kaas | Parmezaanse kaas 21 citroendressing | 2 stuks
Pouilly-Fumé - Clos de Criots - France
Parmezaanse kaas | rucola | cherrytomaat | balsamico
Esk Valley Estate - Pinot noir - New Zealand
Kokosmelk | gember | chili olie
Cecilia Beretta - Pinot Grigio - Italy
Gegrilde kip | Romeinse sla | croutons | ei | Parmezaanse kaas | ansjovisdressing
Pouilly-Fumé - Clos de Criots - France
Shiitake | courgette | paksoi | noedels
Sonsierra Reserva - Trempranillo - Spain
Zwarte inkt pasta | look | peterselie | cherry tomaat | citroenboter
A Paco & Lol N°12 - Albarinõ - Spain
Bospaddestoelen | spinazie | truffelcrème | Parmezaanse kaassaus
Esk Valley Estate - Pinot Noir - New Zealand
Kropsla | focaccia | rauw ei | kappertjes | frieten
Esk Valley Estate - Pinot Noir - New Zealand
Abdijbier | rundsvlees | Gentse mosterd | Luikse stroop | gemengde sla | frieten
Casa Silva - Los Lingues - Carmernère - Chili
Black Angus burger | zacht broodje | tomaat | sla | spek | gebakken ei | kaas | tortilla crunch | truffelmayonaise | frieten
Casa Silva - Los Lingues - Carmernère - Chili
Teriyaki | Romeinse salade | kewpie mayonaise | frieten
Esk Valley Estate - Pinot noir - New Zealand
Tom Kha Sai | seizoensgroenten | kokosrijst
Pouilly-Fumé - Clos de Criots - France
Szechuan | shiitake | aubergine | sesam | honing | sambal | koriander | 32 Basmati rijst
Esk Valley Estate - Pinot noir - New Zealand
Groene olijven | gezouten citroen | seizoensgroenten | couscous
Casa Silva - Los Lingues - Carmernère - chile
Knolseldercrème | grijze garnalen | miso | beure blanc saus
The Bernard Series - Chenin Blanc - South Africa
Bospaddestoelen | gerookte ui | bordelaise saus | frieten
Chateau Peymouton - Grand cru - Saint-Emilion, France
Hoisin | chili | koriander | pindanoten | couscous
Esk valley Estate - Pinot Noir - New Zealand
Nashi peer | biet | miso
Tokaji Royal – Late harvest – Hungary
Crème van pompoen | rode biet | aardappelkroketten | wild jus
Chateau Peymouton – Grand cru – Saint-Emilion, France
Créme van pastinaak | wintergarnituur | Wildeman peer | veenbeskroketten
Chateau Peymouton – Grand cru – Saint-Emilion, France
Witlof | knolselder | bospaddestoelen | aardappelkroketten
Esk Valley Estate - Pinot Noir – New Zealand
Pistache | witte chocolade Callebaut
Vanille-roomijs | chocolade crumble | sponge cake en cremeux van chocolade en hazelnoot
Slagroom
Gezouten karamel roomijs
Vanille roomijs | gezouten karamelsaus
Handgesneden fruit | crumble | fruitcoulis
Vanille-roomijs
Slagroom
Gemengde selectie van 3 handgemaakte pralines